Om Altinget Arbejdsmarked

OM OS: Altinget Arbejdsmarked leverer nyheder, baggrund, analyse og debat om dansk beskæftigelsespolitik.

Altinget Arbejdsmarked dækker udviklingen i dansk beskæftigelsespolitik og armlægningen mellem arbejdsmarkedets parter.

Her finder du grundig og gennemarbejdet kvalitetsjournalistik, som beskriver, perspektiverer og analyserer de vigtigste beskæftigelsespolitiske dagsordener.

Vi er med hele vejen fra udspil til forlig, og følger med i forhandlingerne på Christiansborg, i overenskomstlokalet og ved trepartsbordet.

Altinget Arbejde holder dig også opdateret om beskæftigelsespolitiske initiativer og processer i EU med betydning for danske forhold.

Den organisatoriske udvikling og dynamikken blandt arbejdsmarkedets centrale aktører er også i fokus, og vi holder et vågent øje med nye rapporter, analyser og evalueringer på beskæftigelsesområdet.

Vi giver dig også debat og masser af servicestof, hvor du kan holde dig ajour med lovforslag, kalenderstof samt navnenyheder om jobskifte, udnævnelser og udmærkelser.

Altinget Arbejdsmarked henvender sig til alle, der arbejder professionelt med udviklingen på det danske arbejdsmarked.

Udgivelser
Altinget Arbejdsmarked udkommer hver mandag med et overblik over den kommende uge på området. Tirsdag og fredag kommer et nyhedsbrev med nyheder, baggrund, analyser og debat. Torsdag sender vi et debatnyhedsbrev, hvor meningerne brydes om aktuelle beskæftigelsespolitiske emner. 

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen:

Følg Altinget Arbejdsmarked på Twitter: @AltingetArbejde

Du kan sende navnenyheder og kalenderstof til servicestof@altinget.dk

Har du spørgsmål til abonnement, så skriv til adm@altinget.dk

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Digital, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller annonce@altinget.dk.