Om  
Ayhan Al Kole

Liberal Alliance i Holstebro har kandidaterne klar

Liberal Alliance stiller med fire kandidater til kommunalvalget i Holstebro Kommune. Spidskandidat bliver Ayhan Al Kole.

Mikkel Bødker Olesen

Liberal Alliance har i en mail til Altinget løftet sløret for, hvem der kommer til udgøre partiets kandidater til kommunalvalget i Holstebro Kommune. Partiet stiller med fire kandidater, og spidskandidaten bliver den 27-årige læge Ayhan Al Kole. Han får selskab af Claus Opstrup Olesen, Sine Backe Laursen og Kenneth Krog.

Spidskandidaten har i et interview med Folkebladet Lemvig fortalt, at han stiller op, fordi "han inderligt tror på menneskets frie valg". En af hans mærkesager er at øge gennemsigtigheden af kommunens brug af penge.

"Jeg vil arbejde for mere gennemsigtighed i, hvordan man forvalter andres penge. Jeg vil gerne have et Holstebro, der er borgernes by og ikke byrådets eller borgmesterens. Der bliver arbejdet med så mange prestigeprojekter, der aldrig ville være gået ude i det private, hvor andre skal betale. Og borgerne får aldrig en bon på, hvordan pengene er blevet brugt. Folk skal kunne se, hvad skattepengene bruges til – borgerne skal inddrages, siger Ayhan Al Kole til Folkebladet Lemvig.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Ayhan Al Kole

Spidskandidat for Liberal Alliance, Holstebro Kommune

0:000:00