Ny debat: Hvordan kan der skabes flere pædagoger i verdensklasse?

TEMADEBAT: Pædagoguddannelsen skal styrkes, har uddannelses- og forskningsministeren erklæret. Altinget Børn spørger derfor i de kommende uger aktører og politikere, hvilke forandringer der er behov for, hvis ambitionen skal indfries.

Uddannelses- og forskningsministeren har igangsat en evaluering af pædagoguddannelsen for at skabe et håndfast grundlag for de politiske drøftelser om en samlet kvalitetsplan for uddannelsen. (Foto: eld Navntoft/Ritzau Scanpix)<br>
Uddannelses- og forskningsministeren har igangsat en evaluering af pædagoguddannelsen for at skabe et håndfast grundlag for de politiske drøftelser om en samlet kvalitetsplan for uddannelsen. (Foto: eld Navntoft/Ritzau Scanpix)

Pædagoguddannelsen skal styrkes. Sådan lyder et af uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen erklærede politiske mål.

Senest har ministeren sat gang i en evaluering af uddannelsen for at skabe et håndfast grundlag for de politiske drøftelser om en samlet kvalitetsplan for uddannelsens fremtid.

På Altinget Børn tager vi forskud på de drøftelser og spørger i den kommende tid aktører og politikere på området, hvilke forandringer der er behov for på uddannelsen for at komme i mål med de politiske målsætninger.

0:000:00