Ny temadebat: Hvad er det absolut vigtigste på børneområdet for en ny regering?

Følg med i de kommende uger, når Altinget Børn inviterer en række aktører til at give deres bud på, hvad der skal stå øverst på dagsordenen for en ny regering.  

Altinget Børn spørger en række aktører, hvad der skal være førsteprioritet for en ny regering. 
Altinget Børn spørger en række aktører, hvad der skal være førsteprioritet for en ny regering. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Claudia Steenhard

Politikerne er tilbage fra sommerferie og en ny politisk sæson har meldt sin ankomst. Temaet er valg, valg, valg. Radikales Venstres ultimatum nærmer sig sin deadline, og de fleste på Slotsholmen er ved at gøre sig i form til et folketingsvalg i efteråret.  

Det gælder også for Altinget Børn, der i denne temadebat spørger hvilke udfordringer på børneområdet, der bør stå øverst på en ny regerings to-do liste?  

Børneområdet har fyldt meget for den nuværende regering, der i sin periode blandt andet har fået aftalen ”Børnene Først” på plads. Men der er stadig hængepartier til det politiske efterår: Eksempelvis skal efterværnsindsatsen, der hjælper anbragte børn ind i voksenlivet, gentænkes, og Barnets Lov skal lægges fast.  

Altinget logoBørn
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget børn kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00