Velfærdsoverblikket: Det sker i uge 4

OVERBLIK: En minister er kaldt i samråd om fejl i sager om tvangsanbringelser, OK-21 forhandlinger ruller videre, og så er regeringens corona-indsats blevet evalueret. Her er overblikket over ugens vigtigste begivenheder på velfærdsområdet.

Efter en DR-dokumentar har påvist fejl i hver fjerde sag om tvangsanbringelse, har oppositionen kaldt social- og ældreminister Astrid Krag (S) i samråd
Efter en DR-dokumentar har påvist fejl i hver fjerde sag om tvangsanbringelse, har oppositionen kaldt social- og ældreminister Astrid Krag (S) i samrådFoto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Jarl Viktor Schultz
Fakta
Velfærdsoverblikket
  • Hver mandag giver Altinget et overblik over begivenhederne på velfærdsområdet i løbet af den kommende uge.
  • Det kan være samråd, lovbehandlinger, høringer, konferencer, kongresser, årsmøder eller planlagte politiske forhandlinger.
  • Fokus ligger på områderne kommunal, arbejdsmarked, social, børn, ældre og sundhed, og overblikket vil være på fagportalerne af samme navn på Altinget.
  • Skriv til [email protected], hvis du vil varsle en begivenhed, som kunne indgå i velfærdsoverblikket

MANDAG

Corona-lukkede akutklinikker genåbner
I dag genåbner akutklinikkerne i Ringkøbing, Grenaa, Silkeborg og Skive efter at have været midlertidigt lukket ned siden december.

Det har et flertal i forretningsudvalget i Region Midtjylland besluttet. Pandemiens pres på hospitalerne har siden 22. december holdt klinikkerne midlertidigt lukket.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024