Jørgens første landsmøde som radikal

RADIKALT LANDSMØDE: Jørgen Poulsen var denne weekend til sit andet landsmøde på under et halvt år. Denne gang som radikal.
Jørgen Poulsen til sit første landsmøde som radikal.
Jørgen Poulsen til sit første landsmøde som radikal.Foto: Anders Agner Pedersen/Altinget.dk
Anders Agner Pedersen

Du kan da ikke have politiske holdninger alt efter klapsalverne eller medierne. Der er noget, der er rigtigt, og noget, der er forkert.

Jørgen Poulsen
MF, Radikale Venstre

NYBORG: Sæsonen for politiske landsmøder blev for alvor skudt i gang i denne weekend, hvor både De Radikale og Dansk Folkeparti holdt landsmøde i henholdsvis Nyborg og Herning.

Ugen op til havde partierne - traditionen tro - gjort, hvad de kunne for at profilere sig forud for deres respektive medlemstræf. Ikke mindst den radikale rets- og kulturordfører Simon Emil Ammitzbøll havde skabt røre i andedammen med sit frontalangreb på partileder Margrethe Vestager, som han beskyldte for forræderi. Og selv om de gjorde, hvad de kunne for ikke at nævne ham, så lå Simon Emils kritik alligevel som en dyne over landsmødet, hvor udnævnelsen af Sofie Carsten Nielsen som radikal EP-spidskandidat og præsentationen af et nyt integrationsudspil var blandt de vigtigste begivenheder.

En af de begivenheder, som i løbet af ugen var blevet en smule glemt grundet Ammitzbølls kritik var, at landsmødet var Jørgen Poulsens første efter hans indtræden i den radikale folketingsgruppe sidst på sommeren.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00