Om  
Özlem Sara Cekic

Özlem Cekic slutter sig til Nyrups psykiatrinetværk

Den tidligere SF-profil Özlem Cekic, der måtte pakke sine ting sammen på Christiansborg efter folketingsvalget sidste sommer, har fået nyt job som konsulent i Poul Nyrups psykiatrinetværk.

Line Jenvall

Efter et nederlag ved Folketingsvalget sidste sommer har Özlem Cekic brugt sin tid på at holde foredrag og skrive debatindlæg, men nu har hun fået et nyt job i hus og skal fremover tale sindslidende og deres pårørendes sag i det Christiansborg-miljø, hun indtil juni sidste år var en del af.

Hun er blevet ansat som konsulent i den tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussens psykiatrinetværk, annoncerer hun med et opslag på sin Facebook-profil.

Özlem Cekic sad i Folketinget for SF fra 2005 og de næste ti år frem, og i den tid var hun blandt andet ordfører for netop psykiatri og også sundhed og ligestilling. Hun er uddannet sygeplejerske og arbejdede, inden hun tog hul på sin politiske karriere, blandt andet inden for psykiatrien på både Sankt Hans Hospital og på børne- og ungdomspsykiatrisk afdeling på Bispebjerg Hospital.

Nu kan hun forene de to ting i sin nye stilling, og det giver ekstra god mening, skriver hun i opslaget.

 

Jeg er startet som konsulent i Poul Nyrups psykiatrinetværk. Manglende hjælp til sindslidende børn var årsagen til, at...

Opslået af Özlem Cekic på 14. februar 2016
Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Özlem Sara Cekic

Generalsekretær, Brobyggerne – Center for Dialogkaffe, foredragsholder, forfatter, TedSpeaker, debattør, fhv. MF (SF)
sygeplejerske (Hovedstadens Sygehusfællesskab 2000)

0:000:00