Om  
Jens Ejner Christensen

Venstre har valgt ny borgmesterkandidat i Vejle

Jens Ejner Christensen er Venstres nye bud på en fremtidig borgmester i Vejle. Som nyvalgt spidskandidat, skal han forfægte posten, der siden 2010 har tilhørt hans partifælle, Arne Sigtenbjerggaard, når der er kommunalvalg næste år.

Line Jenvall

Venstre har fået en ny spidskandidat i Vejle, efter at 286 af de lokale partimedlemmer satte deres stemme på Jens Ejner Christensen ved partiets opstillingsmøde. Det var 175 flere, end hans modkandidat, Gitte Frederiksen, fik.

Det skriver DK Nyt.

Jens Ejner Christensen har været medlem af byrådet i Vejle siden 2009 og er i dag formand for Venstres gruppe her. Han sad i Folketinget for Venstre i et lille år frem til sidste sommers folketingsvalg som suppleant for nuværende uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs (V), efter at hun rykkede til Bruxelles for at tage sæde i Europa-Parlamentet.

I sin tid på Christiansborg var han medlem af Folketingets Beskæftigelsesudvalg, Børne- og Undervisningsudvalget, Klima-, Energi- og Bygningsudvalget og Udenrigsudvalget.

Som ny borgmesterkandidat i Vejle er Jens Ejner Christensen kørt i stilling som afløser til borgmester Arne Sigtenbjerggaard, der har siddet på posten på vegne af partiet siden 2010.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jens Ejner Christensen

Borgmester (V), Vejle Kommune
hh (Vejle Handelsskole 1988), landbruger (Bygholm Landbrugsskole 1994)









0:000:00