Om  
Benjamin Rud Elberth
Thomas Højgaard
Vita Korsgaard

Benjamin Rud Elberth bliver ny digital direktør i Operate

Benjamin Rud Elberth stopper som direktør for Elberth Kommunikation for at blive digital direktør i kommunikationsbureauet Operate. Vita Korsgaard og Thomas Højgaard fra Elberth Kommunikation følger med til Operate. 

Sabine Dybdahl Christoffersen

Benjamin Rud Elberth skal fra 15. august løfte kommunikationsbureauet Operates digitale profil som ny digital direktør. Det skriver Operate i en pressemeddelelse. 

"Vi skal styrke Operates kunder endnu mere digitalt og på tværs af medier – noget vi har gjort i samarbejde for udvalgte kunder gennem årene, så vi ved, at det er en vinderformel,” udtaler han.

Benjamin Rud Elberth stopper derfor også som direktør for Elberth Kommunikation, hvor han har rådgivet egne kunder de sidste syv år. 

Han tager desuden sine to medarbejdere, Vita Korsgaard og Thomas Højgaard, med sig til Operate. De bliver også en del af den digitale og politiske afdeling i kommunikationsbureauet.

Vita Korsgaard er uddannet cand.it. i kommunikation ved Københavns Universitet, og Thomas Højgaard er tidligere landssekretær i Konservativ Ungdom og studerer til dagligt multimediedesign. 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Benjamin Rud Elberth

Digital direktør, Operate
cand.mag. i nordisk sprog og litteratur (Aarhus Uni. 2004), master i tværmedial kommunikation (Københavns Uni. 2008)

Thomas Højgaard

Juniorkonsulent, Operate
Multimediedesigner AK og studerende (Professionsbachelor i innovation og entrepreneurship)

Vita Korsgaard

Fotograf og rådgiver, Vita visuals
cand.it. i kommunikation og it (Københavns Uni. 2022)

0:000:00