Om  
Stine Hegelund Bertelsen

Styrelsen for It og Læring finder direktør hos Erhvervsstyrelsen

Stine Hegelund Bertelsen tiltræder 2. januar stillingen som direktør for Styrelsen for It og Læring. Hun kommer fra en stilling som vicedirektør for it og digital innovation i Erhvervsstyrelsen.

Bertelsen kommer fra en stilling som vicedirektør for it og digital innovation i Erhvervsstyrelsen. Hun har tidligere være ansat som centerdirektør for Center for It og Digitalisering i Kriminalforsorgen samt kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen.
Bertelsen kommer fra en stilling som vicedirektør for it og digital innovation i Erhvervsstyrelsen. Hun har tidligere være ansat som centerdirektør for Center for It og Digitalisering i Kriminalforsorgen samt kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen.Foto: Børne- og Undervisningsministeriet
August Ølsgaard Larsen

Stine Hegelund Bertelsen bliver ny direktør for Styrelsen for It og Læring.

Det oplyser Børne- og Undervisningsministeriet i en pressemeddelelse.

”Børne- og undervisningsområdet er et afgørende velfærdsområde både for vores nutid og fremtid,” udtaler Stine Hegelund Bertelsen.

Bertelsen kommer fra en stilling som vicedirektør for it og digital innovation i Erhvervsstyrelsen.

Hun har tidligere være ansat som centerdirektør for Center for It og Digitalisering i Kriminalforsorgen samt kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen.

”Jeg er sikker på, at vi har fundet den helt rigtige direktør til Stil, hvor Stine både for interessenter, institutioner og for medarbejderne bliver en dygtig og kompetentleder og samarbejdspartner,” udtaler departementschef Jakob Jensen.

Stine Hegelund Bertelsen tiltræder stillingen som direktør 2. januar 2024.

Læs også
 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Stine Hegelund Bertelsen

Tiltrædende direktør, Styrelsen for It og Læring (2-1-2024), afgående vicedirektør, Erhvervsstyrelsen, It og Digital Innovation
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 2005)

0:000:00