Sådan reagerer erhvervslivet på digitaliseringspartnerskabets anbefalinger

Regeringens digitaliseringspartnerskab, som består af flere topfolk i dansk erhvervsliv, har netop præsenteret de 46 anbefalinger til regeringen. Se hvilke anbefalinger erhvervslivet fremhæver.

Formanden for digitaliseringspartnerskabet, Jim Hageman Snabe, præsenterer de 46 anbefalinger sammen med finansminister Nicolai Wammen og erhvervsminister Simon Kollerup. 
Formanden for digitaliseringspartnerskabet, Jim Hageman Snabe, præsenterer de 46 anbefalinger sammen med finansminister Nicolai Wammen og erhvervsminister Simon Kollerup. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

Øget vækst og eksport gennem verdens mest digitale og produktive virksomheder, et styrket datatilsyn og mere fokus på Danske SMV'er i et digitalt Europa.

Det er bare et lille udpluk af de 46 anbefalinger, som regeringens digitaliseringspartnerskab med A.P. Møller Mærsks bestyrelsesformand, Jim Hagemann Snabe, i spidsen har afleveret til regeringen. 

"Hovedoverskriften for vores anbefalinger er, at vi skal have endnu mere fart på og være endnu mere ambitiøse. Danmark kan blive et digitalt foregangsland," lyder det i den forbindelse fra Jim Hagemann Snabe.

Altinget logoDigital
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget digital kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00