Efter 12 år som kommunaldirektør: Skal flere kvinder gå samme vej, skal vi have en ny fortælling om jobbet

Rie Perry er en af landets erfarne kommunaldirektører, men manglede selv kvindelige forbilleder, da hun gik efter jobbet. Hun kalder på et opgør med forestillingen om topdirektøren som superhelt, hvis flere kvinder til at gå samme vej.

Rie Perry har været kommunaldirektør i 12 år, og trods&nbsp; et stigende antal kvindelige kollegaer, så tror hun stadig, at mange kvinder holder sig unødigt tilbage fra at række ud efter posten som kommunaldirektør.<br>
Rie Perry har været kommunaldirektør i 12 år, og trods  et stigende antal kvindelige kollegaer, så tror hun stadig, at mange kvinder holder sig unødigt tilbage fra at række ud efter posten som kommunaldirektør.
Foto: Holbæk Kommune
Kim Rosenkilde

Rollen som kommunaldirektør er et krævende job, men man behøver hverken være en Superman eller Superwomen for at klare det.

Selv helt almindeligt dødelige kan løse opgaven og samtidig have et liv med familie og venner ved siden af. Også selv om man er kvinde.

Det er i hvert fald det klare udgangspunkt for Rie Perry, der er kommunaldirektør I Holbæk Kommune. En titel hun har båret i knap 12 år, men i tre forskellige kommuner.

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00