Mere end to ud af fem ansatte i Erhvervsministeriet savnede bedre work-life balance i begyndelsen af 2021

Mens Erhvervsministeriets medarbejdere var hjemsendt i januar og februar 2021, manglede mere end 40 procent af dem en bedre balance mellem deres arbejdsliv og privatliv. Work-life balancen har siden forbedret sig, men er stadig det mest kritiske parameter for trivslen blandt de ansatte i ministeriet.

Et stort mindretal tal af de ansatte i Erhvervsministeriet savnede en bedre balance mellem deres arbejdsliv og privatliv, mens de arbejdede hjemmefra i første halvdel af 2021. Arkivfoto. 
Et stort mindretal tal af de ansatte i Erhvervsministeriet savnede en bedre balance mellem deres arbejdsliv og privatliv, mens de arbejdede hjemmefra i første halvdel af 2021. Arkivfoto. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

Et større mindretal på mere end fire ud af ti ansatte i Erhvervsministeriet efterspurgte en bedre balance mellem deres privatliv og arbejdsliv i de to første måneder af 2021. 

Det viser fire trivselsundersøgelser i Erhvervsministeriet fra januar til maj 2021.

Undersøgelserne, som Altinget har fået aktindsigt i, er foretaget for at sætte særligt fokus på trivslen blandt ministeriets medarbejdere, mens de har været hjemsendt. 

0:000:00