Finansministeriet ansætter ny kommunikationschef

JOBSKIFTE: Sigga Nolsøe skifter 1. marts Økonomi- og Indenrigsministeriet ud med Finansministeriet, hvor hun er blevet ansat som ny kommunikationschef.

Efter tre år som presse- og kommunikationschef i Økonomi- og Indenrigsministeriet i Slotholmsgade flytter Sigga Nolsøe sin arbejdsplads et par hundrede meter, nemlig til Finansministeriet på Christiansborg, hvor hun skal være kommunikationschef.

Det oplyser hun på Twitter.

Sigga Nolsøe tiltræder sin nye stilling 1. marts og afløser Heidi Birgitte Nielsen, der forlod Finansministeriet i oktober 2017 til fordel for en stilling i Danske Bank. Og Finansministeriets nyansatte kommunikationschef glæder sig til, hvad hun har i vente.

"Glæder mig til overenskomstforhandlinger, aftaler om kommuners og regioners økonomi, international økonomisk politik og finanslov 2019, store budgetter og lynende dygtige og arbejdssomme økonomer i Den Røde Bygning på Christiansborg Slotsplads 1," skriver Sigga Nolsøe på Facebook.

Inden Sigga Nolsøe kom til Økonomi- og Indenrigsministeriet i 2015, var hun ansat som journalist på Danmarks Radio i 17 år. Hun er uddannet cand.polit. fra Københans Universitet og har taget en tillægsuddannelse i journalistik på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

,

Forrige artikel Støjbergs pressechef stopper Støjbergs pressechef stopper Næste artikel Løkkes departementschef: Udflytning af ombudsmand er ikke embedsværkets dagsorden Løkkes departementschef: Udflytning af ombudsmand er ikke embedsværkets dagsorden