Topledelsen stopper i Domstolsstyrelsen

UDSKIFTNING: I første halvår af 2018 takker både direktør Charlotte Münter og bestyrelsesformand Jens Peter Christensen af i Domstolsstyrelsen. En afdelingschef i Skatteministeriet har som kommende direktør flere store opgaver i vente.

Kort før jul besluttede direktøren i Domstolsstyrelsen, Charlotte Münter, at hun efter seks år på posten ikke ønskede at forlænge sin åremålskontrakt, der løber ud i juni måned i år.

"Jeg har besluttet at stoppe, fordi jeg efter bedste evne har bidraget med min erfaring og mine kompetencer til at udvikle Danmarks Domstole. Og at vi nu er et godt sted, hvor der er sket rigtig meget. Men hvor det også vil være hensigtsmæssigt at få friske øjne på den videre implementering og nye projekter. Man skal turde give slip, og det er det, jeg gør nu," skriver Charlotte Münter til Altinget om sin beslutning.

Charlotte Münters besked fik kort tid efter højesteretsdommer Jens Peter Christensen til at meddele, at han stopper før tid som formand for Domstolsstyrelsens bestyrelse, da hans periode i bestyrelsen ville udløbe med udgangen af 2018.

Login