Ugens embedsmand: Benedikte Frank har en særlig passion for rekruttering

MØD EMBEDSVÆRKET: Benedikte Frank har kun arbejdet i embedsværket i fire måneder. I dag står hun i spidsen for udviklingen af en ny fællesstatslig løsning for rekrutteringstest til ledere.

Yoga har været en del af min hverdagen for Benedikte Frank de sidste ti år. "Det har gjort en enorm forskel for mig, både mentalt og fysisk."
Yoga har været en del af min hverdagen for Benedikte Frank de sidste ti år. "Det har gjort en enorm forskel for mig, både mentalt og fysisk."Foto: Benedikte Helene Frank
Malte Bruhn
Blå bog
Benedikte Helene Frank (født 20. juli 1983 i Haderslev) er uddannet cand.merc.kom fra Handelshøjskolen i København (2010).

Hun har en bachelor i retorik fra Københavns Universitet (2008).

Siden oktober har hun været f
agansvarlig for Statens Center for Rekrutteringstest, der hører under Medarbejder- og Kompetencestyrelsen, der hører under Skatteministeriet.

Hun har tidligere været HR-konsulent i Nordea (2014-2020), recruiter i Randstad (2013), Managment Consultant i Deloitte (2012-2013) og konsulent i Accenture Managment Consulting (2010-2013).

Kilde: LinkedIn og Benedikte Helene Frank

Hvilken opgave tager mest af din tid i øjeblikket?
Sammen med et fantastisk team har jeg fået til opgave at opbygge en ny fællesstatslig løsning for rekrutteringstest til lederrekrutteringer. Rekruttering af de rette ledere til staten har stor indvirkning på kvalitet, målopnåelse og trivsel på de statslige arbejdspladser. Vores ambition er at finde den bedste test på markedet, og jeg bruger derfor lige nu en stor del af min tid på at undersøge markedet for rekrutteringstest.

Du kommer fra et job i det private erhvervsliv. Hvad er den største forskel på at arbejde i det private og i det offentlige?
Den største forskel er, at omdrejningspunktet i det private er forretningen og kunderne. Her er det kundernes efterspørgsel og adfærd, der er styrende for retningen og beslutningerne. I embedsværket er det særligt de politiske retninger, der er styrende. Derudover er kravet om transparens og grundighed i højsædet i embedsværket.

{{toplink}}
Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
Læs også

Dokumentation

UGENS EMBEDSMAND

Hver uge møder Altinget Embedsværk én af landets embedsmænd. 

Vi undersøger, hvem der gemmer sig bag hæve-sænke-bordene og de folkevalgte politikere i centraladministrationens styrelser, ministerier og departementer.

Hvad drømmer de om? Hvordan ser de på embedsværket? Og hvordan kobler de af i en travl hverdag? 

Kender du én, der skal være ugens embedsmand? 

Så send en mail til [email protected] 


0:000:00