Om  
Esben Dahl Sørensen
Mikkel Ballegaard Pedersen

Danfoss opruster med nye PR og PA-profiler

Esben Dahl Sørensen er ny Public Affairs Manager hos Danfoss, og Mikkel Ballegaard Pedersen tiltræder stillingen som Regional PR Lead hos industrigiganten.

Simon Engell Kjøller

Danfoss styrker indsatsen på Public Affairs og Public Relations-fronten med Esben Dahl Sørensen som ny Public Affairs Manager og Mikkel Ballegaard Pedersen som Regional PR Lead.

Det skriver Danfoss i en pressemeddelelse.

Esben Dahl Sørensen kommer fra en stillingen som politisk chef i Djøf. Inden da har han været public affairs-rådgiver hos konsulenthuset Advice og i biofarmaselskabet AbbVie.

"Danfoss er en fantastisk virksomhed. Det er vildt, hvor mange grønne teknologier der siver fra forretningsudviklingsenhederne og ud i hjem og virksomheder verden over. Og nu bliver der sat endnu mere strøm til batteriet," skriver Esben Dahl Sørensen på LinkedIn.

Mikkel Ballegaard Pedersen kommer fra en stilling som kommunikationskonsulent hos medicinalvirksomheden Lundbeck. Fra 2014-2016 var han landsformand for Konservativ Ungdom.

"Jeg glæder mig ekstremt meget til at komme i gang. Det bliver med dagligdag på Danfoss’ kontor i centrum af København, men mon ikke der også bliver lejlighed til at få øvet de Sønderjyske gloser i ny og næ," skriver Mikkel Ballegaard Pedersen på LinkedIn.

"Esben og Mikkel supplerer vores internationale afdeling rigtig godt, og jeg glæder mig til at se dem bidrage i samarbejde med alle de gode kolleger,” siger Martin Rossen, senior vice president hos Danfoss, i pressemeddelelsen.

Esben Dahl Sørensen tiltrådte stillingen 1. august og refererer til Andrea Voigt, der selv er nytiltrådt politisk chef. Mikkel Ballegaard Pedersen tiltræder stillingen 1. september og refererer til kommunikationschef Kasper Elbjørn.

0:000:00