Arbejdsgivere har fuld tillid til ATP-ledelse trods kritik fra fagbosser

Selvom fagbosser på et FH-forretningsudvalgsmøde i august diskuterede fremtiden for ATP-bosserne Martin Præstegaard og Torben M. Andersen, er der fuld opbakning til ATP's ledelse fra Lars Sandahl Sørensen og Jacob Holbraad.

DI-topchef Lars Sandahl Sørensen ser diskussionen om opsparing til ældrepleje i ATP's bestyrelse som afsluttet. Han har fortsat tillid ATP-topchef Martin Præstegaard og ATP's bestyrelsesformand, Torben M. Andersen. Arkivfoto. 
DI-topchef Lars Sandahl Sørensen ser diskussionen om opsparing til ældrepleje i ATP's bestyrelse som afsluttet. Han har fortsat tillid ATP-topchef Martin Præstegaard og ATP's bestyrelsesformand, Torben M. Andersen. Arkivfoto. Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

Både DI og Dansk Arbejdsgiverforening (DA) har fortsat tillid til Martin Præstegaard og Torben M. Andersen, selvom der - ifølge Børsen - blev slået tvivl om, hvorvidt ATP's topchef og bestyrelsesformand kunne fortsætte i deres stillinger på et FH-forretningsudvalgsmøde i august.

Baggrunden for kritikken er, at Martin Præstegaard og Torben M. Andersen har holdt et oplæg for regeringstoppen om en model for fremtidens velfærd, hvor borgerne skulle spare mere op.

 "Jeg vil gerne bekræfte, at der har været en grundig diskussion i ATP’s bestyrelse om opsparing til ældrepleje, som jeg betragter som afsluttet. Jeg vil gerne tilføje, at jeg har fuld tillid til både ATP’s administrerende direktør og bestyrelsesformand," lyder det i en skriftlig kommentar fra DI-bossen, Lars Sandahl Sørensen, der sidder i ATP's bestyrelse. 

Altinget logoErhverv
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget erhverv kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00