Arbejdsgruppe klar med anbefalinger til administrative byrder i september

I efteråret blev en arbejdsgruppe under Erhvervsudvalget nedsat, som skal lave anbefalinger til at mindske de administrative byrder for dansk erhvervsliv. Arbejdsgruppen er i gang med at samle inputs fra ministerier og forventer at have anbefalingerne klar i september.

En parlamentarisk arbejdsgruppe under Erhvervsudvalget skal udarbejde en række anbefalinger, der skal komme virksomhedernes administrative byrder til livs. Anbefalingerne forventes at være klar i september, siger formanden for udvalget, Hans Andersen (V).
En parlamentarisk arbejdsgruppe under Erhvervsudvalget skal udarbejde en række anbefalinger, der skal komme virksomhedernes administrative byrder til livs. Anbefalingerne forventes at være klar i september, siger formanden for udvalget, Hans Andersen (V).Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Marie Møller Munksgaard

I løbet af september måned forventer Erhvervsudvalget at præsentere deres anbefalinger til, hvordan politikerne kan reducere de administrative byrder for dansk erhvervsliv. 

Sådan lyder det fra finansordfører Hans Andersen (V).  

Han er medlem af Erhvervsudvalget og står i spidsen for den arbejdsgruppe, der er blevet nedsat under udvalget, som skal undersøge, hvordan man kan komme de administrative byrder til livs. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024