DI har stort mål for regeringens iværksætterstrategi: Skal skabe flere skalerbare virksomheder

At sørge for lige adgang til risikovillig kapital og sikre udviklingen flere skalerbare virksomheder er blandt DI's hovedprioriteter til regeringens kommende iværksætterstrategi. Erhvervsorganisation arbejder nu på 10 til 12 konkrete anbefalinger efter at have indsamlet ønsker fra 200 iværksættere forud for de politiske forhandlinger. 

Sine Linderstrøm, chef for SMV og iværksætteri hos DI, har indsamlet ønsker til regeringens iværksætterstrategi fra det danske startup-miljø. I slutningen af april forventer hun at præsentere DI's ønsker til, hvordan de 300 millioner kroner i strategien skal bruges.
Sine Linderstrøm, chef for SMV og iværksætteri hos DI, har indsamlet ønsker til regeringens iværksætterstrategi fra det danske startup-miljø. I slutningen af april forventer hun at præsentere DI's ønsker til, hvordan de 300 millioner kroner i strategien skal bruges.Foto: Arthur J. Cammelbeeck
Christoffer Lund-Hansen

"For DI er det overordnede mål med iværksætterstrategien, at vi får skabt nogle flere skalerbare virksomheder."

Det er meldingen fra Sine Linderstrøm, der som chef for SMV og iværksætteri i DI, har haft til opgave at indsamle input og ønsker fra omkring 200 iværksættere, investorer og meningsdannere til regeringens kommende iværksætterstrategi.

De mange repræsentanter fra startup-miljøet var samlet i Industriens Hus i begyndelsen af februar for at give deres synspunkter til kende, og her overskygger ét ønske alle andre: 

0:000:00