Om  
Lars Seier Christensen
Lone Fønss Schrøder

Lone Fønns Schrøder stopper som topchef i Lars Seiers kryptofirma

Lone Fønss Schrøder fratræder sin stilling som administrerende direktør i Lars Seier Christensens krypto- og blockchainfirma, Concordium, blot få dage efter millard-stort værditab. Lars Seier overtager roret som arbejdende bestyrelsesformand. 

Topchef i Lars Seier Christensens krypto- og blockchainfirma forlader sin post. Lars Seier overtager som arbejdende bestyrelsesformand. 
Topchef i Lars Seier Christensens krypto- og blockchainfirma forlader sin post. Lars Seier overtager som arbejdende bestyrelsesformand. Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix
Sebastian Vidkjær Stone

LinkedIn skriver Lone Fønns Schrøder, at hun fratræder sin stilling som administrerende direktør i krypto- og blockchainfirmaet, Concordium. 

I stedet fortsætter hun i bestyrelsen hos Concordium Foundation, der har ejerskab i firmaet, hvor hun nu fratræder som direktør. 

"Vi er nået til det næste stadie i udviklingen af vores banebrydende blockchain-projekt. Jeg mener, at det er afgørende, at kryptoinvestorernes interesser udvikles i fremtiden", skriver hun på LinkedIn og begrunder sin afgang med, at "mine kompetencer og interesser ligger uden for den operationelle del af kryptofeltet." 









0:000:00