Formand ærgrer sig over lukning af grønt iværksætterpanel før tid: "Jeg er ked af, at vi ikke kunne afslutte det"

"Det var ærgerligt, at vi ikke fik skrevet det sidste kapitel i bogen," siger Esben Gadsbøll om S-regeringens grønne iværksættepanel, som ikke fik lov til at afslutte sit arbejde. Han er dog optimistisk på de grønne iværksætteres vegne efter at have læst det nye regeringsgrundlag og lyttet til statsministerens meldinger.

"300 millioner kan række langt, men det kan også være en dråbe i ingenting," siger Esben Gadsbøll, formand for regeringens grønne iværksætterpanel, om regeringens kommende iværksætterstrategi. 
"300 millioner kan række langt, men det kan også være en dråbe i ingenting," siger Esben Gadsbøll, formand for regeringens grønne iværksætterpanel, om regeringens kommende iværksætterstrategi. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Christoffer Lund-Hansen

Da statsminister Mette Frederiksen (S) udskrev valg i oktober, betød det samtidigt, at arbejdet i den tidligere S-regerings grønne iværksætterpanel blev lukket ned. 

Planen var, at det grønne iværksætterpanel frem til udgangen af 2022 løbende skulle komme med en række anbefalinger til, hvordan Danmark får mere grønt iværksætteri, men panelet nåede kun at præsentere fire ud af fem anbefalingspakker og fik dermed aldrig færdiggjort arbejdet

Det ærgrer iværksætterpanelets formand, Esben Gadsbøll. 

0:000:00