Fratrådt Vækstfonden-direktør: Jeg ville gerne have været topchef for superfonden

Rolf Kjærgaard drømte om jobbet som topchef for Danmarks Eksport- og Investeringsfond, men blev aldrig inviteret til jobsamtale. "Jeg blev blot gjort bekendt med den trufne beslutning," siger Vækstfondens forhenværende topchef, der sagde op i oktober.

Vækstfondens tidligere topchef, Rolf Kjærgaard, ville gerne have haft stillingen som administrerende direktør for Danmarks Eksport- og Investeringsfond, men blev aldrig inviteret til jobsamtale. Han forlod foretagendet i oktober.
Vækstfondens tidligere topchef, Rolf Kjærgaard, ville gerne have haft stillingen som administrerende direktør for Danmarks Eksport- og Investeringsfond, men blev aldrig inviteret til jobsamtale. Han forlod foretagendet i oktober.Foto: Pressefoto: Vækstfonden
Christoffer Lund-Hansen

Vækstfondens tidligere topchef, Rolf Kjærgaard, ville gerne have haft posten som topchef for Danmarks Eksport- og Investeringsfond, men han blev aldrig inviteret til jobsamtale. 

Det fortæller han til Altinget.

"Ja, jeg ville gerne have været topchef i den nye fond. Det er en unik mulighed for at være med til at forløse et stort potentiale for Danmark og skabe en fælles virksomhedskultur, hvor de nuværende fondes mange dygtige og engagerede medarbejdere kunne få lov til at folde potentialet ud," siger Rolf Kjærgaard, der dog aldrig blev inddraget i ansættelsesprocessen.

Altinget logoErhverv
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget erhverv kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00