Om  
Per Tønnesen
Mette Høgh

HK Handel finder ny formand i egne rækker

Formand for HK Handel Hovedstaden Mette Høgh afløser Per Tønnesen som ny formand for HK Handel.

Ghita Nidam Møller

Jagten efter en ny profil til formandsposten i HK Handel er nu nået til ende uden de store betænkeligheder. Da deadlinen til at stille op til posten udløb mandag var der nemlig kun én opstillet kandidat: Formand for HK Handel Hovedstaden Mette Høgh. 

Mette Høgh står dermed nu klar til at afløse Per Tønnesen, der ikke kan genopstille som formand på grund af sin alder. Det skriver Netavisen Pio.

Det er dermed en erfaren og inkarneret HK'er, som nu går fra HK Handels formandspost i hovedstaden til fagforbundets øverste formandstop.

Mette Høgh kravler således det sidste stykke op ad rangstien i Danmarks næststørste fagforbund, hvor hun har været faglig medarbejder siden 1990.

Hun påbegyndte karrieren i HK først på det offentlige område, hvorefter hun siden 1993 har dedikeret sig til handelsområdet. Her blev hun i 2012 valgt som formand for HK Handel Hovedstaden.

Efter knap et årti som hovedstadens frontfigur bliver hun nu formand for alle fagforbundets HK-medlemmer, der er ansat i butikker, på engroslagre og kontorer landet over.

Mette Høgh bliver således ansigt ud ad til for den samlede handelsafdeling, som er en del af HK Danmark, der med mere end 300.000 medlemmer er Danmarks næststørste fagforbund.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Per Tønnesen

Formand, HK Handel
Speditør (1982)

Mette Høgh

Formand, HK Handel

0:000:00