LA og SF skeptiske efter regeringens femdobling af iværksættermidler: Ønsker flere penge her og nu

Morten Bødskov har femdoblet de 300 millioner kroner, som var afsat til iværksætterstrategien til 1,5 milliarder kroner. Men SF og LA ærgrer sig over, at den markante budgetforøgelse ikke udmøntes straks.

Erhvervsminister Morten Bødskov vil afsætte 1,5 millarder kroner til iværksætterstrategien frem mod 2027, men flere partier er skeptiske, fordi pengene ikke er et engangsbeløb, men udmøntes over flere år.
Erhvervsminister Morten Bødskov vil afsætte 1,5 millarder kroner til iværksætterstrategien frem mod 2027, men flere partier er skeptiske, fordi pengene ikke er et engangsbeløb, men udmøntes over flere år.Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Line Høvik Søby

Trods regeringens udmelding om en femdobling af de oprindeligt tiltænkte 300 millioner kroner til en iværksætterstrategi, ærgrer flere medlemmer af Folketinget sig over, at den større pose penge først udmøntes senere.

“Det lyder da spændende og godt med flere penge, men jeg er ikke helt overbevist om, at det er flere penge her og nu. Der er indtil videre ikke et overblik over hvordan og hvornår, pengene skal bruges,” siger SF’s iværksætterordfører Sigurd Agersnap.

Jeg er ikke helt overbevist om, at det er flere penge her og nu.

Sigurd Agersnap
Iværksætterordfører, SF

Altinget logoErhverv
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget erhverv kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00