Opsamling: Sådan skal en ny regering hjælpe iværksætterne

De seneste uger er en række aktører kommet med deres bud på, hvordan en ny regering skal hjælpe iværksætterne. Få hele overblikket over debatten her.

Der blev ikke indgået en politisk aftale om iværksætternes rammevilkår under den afgående regering. Nu afhænger meget af, hvem der fremover kommer til at stå i spidsen for Erhvervsministeriet.<br>
Der blev ikke indgået en politisk aftale om iværksætternes rammevilkår under den afgående regering. Nu afhænger meget af, hvem der fremover kommer til at stå i spidsen for Erhvervsministeriet.
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Der gik mere end to år, fra nu forhenværende erhvervsminister Simon Kollerup (S) annoncerede forhandlinger om at styrke danske iværksætteres rammevilkår, til forhandlingerne faktisk startede i juni i år.

Forhandlingerne endte dog uden en politisk aftale, og derfor må iværksætterne vente på en ny regering, før aftalen rykker nærmere.

Derfor har en række aktører på Altinget Erhverv de seneste uger debatteret, hvordan iværksætterne har været stillet, hvad konsekvenserne har været at udskudte politiske initiativer, og hvad en kommende regering skal gøre for at hjælpe iværksætterne.

0:000:00