Radikale sikrer politisk flertal for at afskaffe skat på milepælsbetalinger ved salg af virksomheder

Der er nu flertal bag forslaget om at afskaffe milepælsbetalinger ved salg af virksomheder. Radikale har skiftet mening og støtter nu forslaget. Skatteordfører kalder det for ”politisk excellent håndværk” af Mona Juul.

Radikale skatteordfører, Kathrine Olldag, har tidligere været skeptisk over for forslaget om at afskaffe skat
på milepælsbetalinger ved salg af virksomheder, men har nu skiftet mening. 
Radikale skatteordfører, Kathrine Olldag, har tidligere været skeptisk over for forslaget om at afskaffe skat på milepælsbetalinger ved salg af virksomheder, men har nu skiftet mening. Foto: Celina Dahl/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-HansenLærke Møller Hansen

Radikale er nu hoppet med på forslaget om at sløjfe skat på milepælsbetalinger ved salg af virksomheder, også kendt som 'fantomskatten'.

Dermed er der sikret politisk flertal for at fjerne skatten på milepælsbetalinger ved salg af virksomheder, som Konservatives erhvervsordfører, Mona Juul, har kæmpet for i flere år.

I oktober 2020 fremsatte Mona Juul første gang et beslutningsforslag om at udskyde beskatningen af milepælsbetalinger, men uden held.  

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024