SMVdanmark anklager regeringen for “klokkeklar diskrimination”: “Det er en omvendt Robin Hood"

Regeringen vil gøre det nemmere for virksomheder at ansætte international arbejdskraft, men lige nu står små virksomheder til ikke at få gavn af de nye regler. Det giver “ingen mening”, lyder kritikken fra SMVdanmark, mens minister mener, at kritikken "rammer uden for skiven".

SMVdanmark kritiserer regeringen for at udelukke små virksomheder fra at benytte nye lempelser, der skal gøre det nemmere at ansætte international arbejdskraft. Men kritikken "rammer uden for skiven", svarer udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad.
SMVdanmark kritiserer regeringen for at udelukke små virksomheder fra at benytte nye lempelser, der skal gøre det nemmere at ansætte international arbejdskraft. Men kritikken "rammer uden for skiven", svarer udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad.Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Marie Møller Munksgaard

Det er positivt, at regeringen med et nyt lovforslag vil gøre det nemmere for virksomheder at rekruttere international arbejdskraft. 

Men det er “klokkeklar diskrimination”, at man udelukker de mindste virksomheder fra at benytte de nye lempelser.  

Sådan lyder kritikken fra SMVdanmark. 

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024