Om  
Niels Smedegaard
Carsten Egeriis
Henrik Andersen

Topchefer skal rådgive regeringen om globale risici for dansk erhvervsliv

Krig og geopolitiske forandringer i verden sætter Danmark i en svær situation. Nu vil regeringen spørge en række eksperter og topchefer fra erhvervslivet til råds om at styrke dansk erhvervsliv og nedsætte globale risici.

Niels Smedegaard, der er bestyrelsesformand i ISS og tidligere adm. direktør i DFDS, er en af otte topchefer og eksperter, der skal rådgive regeringen om globale risici i erhvervslivet.
Niels Smedegaard, der er bestyrelsesformand i ISS og tidligere adm. direktør i DFDS, er en af otte topchefer og eksperter, der skal rådgive regeringen om globale risici i erhvervslivet.Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Lærke Møller Hansen

Danske virksomheder bevæger sig på mindre frie og mere usikre markeder end hidtil. Og det har skabt et pres på dansk økonomi, der kræver handling.

Sådan lyder det fra regeringen, der har valgt at nedsætte et såkaldt Virksomhedsforum for globale risici - et rådgivende forum af topchefer fra erhvervslivet og eksperter, der skal rådgive regeringen om særligt kritiske rammevilkår og afhængighedsforhold for dansk erhvervsliv.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Erhvervsministeriet.

0:000:00