Advokater finder ikke "tilstrækkeligt" bevismateriale i krænkelsessag ved Vor Frue Kirke

En medarbejder ved Vor Frue Kirke blev i foråret anklaget for overgreb og krænkelser mod blandt andet en mindreårig. Men der er ikke "tilstrækkeligt" bevismateriale til at konkludere, at den pågældende medarbejder har begået krænkelser, lyder det fra advokatfirmaet, der har undersøgt sagen.

Der er ikke "tilstrækkeligt" bevismæssigt grundlag til at konkludere, at en række krænkelser begået af en medarbejder i Vor Frue Kirke fandt sted, lyder det i en rapport fra advokatfirmaet Kromann Reumert.
Der er ikke "tilstrækkeligt" bevismæssigt grundlag til at konkludere, at en række krænkelser begået af en medarbejder i Vor Frue Kirke fandt sted, lyder det i en rapport fra advokatfirmaet Kromann Reumert.Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Marie Møller Munksgaard

Der er ikke bevismæssigt grundlag til at konkludere, at en medarbejder ved Vor Frue Kirke i København har begået krænkelser og overgreb.

Sådan lyder vurderingen fra advokatfirmaet Kromann Reumert, efter en medarbejder i foråret blev anklaget for blandt andet at have krænket en mindreårig og udvist krænkende adfærd i to andre situationer.

Det skriver Kirkeministeriet i en pressemeddelelse.

Altinget logoEtik og Tro
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget etik og tro kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00