Fast andagt tilbage på Christiansborg: ”Det kan give indre ro og et pusterum for travle medlemmer”

Efter mange års pause bliver en kristen andagt nu genetableret med deltagelse af fire forskellige præster på skift. Som lovgivere for kirken er det kun naturligt, siger Venstres kirkeordfører, der har taget initiativet sammen med en socialdemokratisk udvalgskollega.

Det bliver Samtaleværelset på Christiansborg, der kommer til at danne rammen for en kristen andagt for folketingsmedlemmer hver onsdag.
Det bliver Samtaleværelset på Christiansborg, der kommer til at danne rammen for en kristen andagt for folketingsmedlemmer hver onsdag.Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix
Paula Larrain

Man kan gå til karate, yoga og mindfullness på Christiansborg.

Nu kan medlemmerne i Folketinget også gå til kristen andagt om onsdagen. Det har man kunnet før gennem flere årtier, men nu er det genindført efter mange års pause, og denne gang vil det i modsætning til før være under ledelse af en præst udefra.

Det er medlemmerne af kirkeudvalget, Louise Schack Elholm (V) og Daniel Toft Jakobsen (S), der er gået sammen om initiativet.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024