Fem skarpe Brexit-udsagn fra den britiske ambassadør: "I tager grueligt fejl"

FOLKEMØDE: Dominic Schroeder er overbevist om, at Storbritannien kommer til at forlade EU. Ambassadøren tror på, det kan blive til genforhandlingen af 'the backstop'.

Panelet er fra venstre: Dominic Schroeder (ambassadør), Tina Christensen (3F), Anne H. Steffensen (Danske Rederier), Lasse Hamilton Heidemann (Dansk Erhverv) og Jeppe Kofod (S).
Panelet er fra venstre: Dominic Schroeder (ambassadør), Tina Christensen (3F), Anne H. Steffensen (Danske Rederier), Lasse Hamilton Heidemann (Dansk Erhverv) og Jeppe Kofod (S).Foto: Arthur J. Cammelbeeck/Altinget
Kasper Kaasgaard

Den type mennesker, der stemte for Brexit, i det omfang, man kan generalisere på den måde, er præcis dem, der har mest at tabe ved et Brexit uden aftale.

Dominic Schroeder
Storbritanniens ambassadør i Danmark

"Det er noget nemmere at blive interviewet af en enkelt person end at have folk stående på række med svære spørgsmål. Men jeg har svaret på dem i tre år, så jeg er vant til det."

Sådan indleder Storbritanniens ambassadør i Danmark, Dominic Schroeder, seancen hos Altinget på Grønbechs Hotel i Allinge under overskriften Brexit betyder bøvl!

Bøvl og bekymringer er der nok af fra de fem politikere og fagfolk, der står på line, klar til at grille ambassadøren.

Altinget logoEU
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget eu kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00