EU-analytiker: Her er de vigtigste lovforslag, der skal afklares inden valget til Europa-Parlamentet

Med kun få måneder tilbage til EU-valget i juni er der stadig over 200 lovforslag, som EU-Kommissionen har fremlagt, der endnu ikke er blevet vedtaget. Altinget har samlet de vigtigste.

<div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div><div>Over 500 love har EU's lovgivere enedes om i løbet af denne mandatperiode. Over 200 er stadig uafklarede med kun få måneder tilbage inden EU-valget i juni.</div></div></div><div><div><div></div><div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div></div><div><div><div></div></div></div>
Over 500 love har EU's lovgivere enedes om i løbet af denne mandatperiode. Over 200 er stadig uafklarede med kun få måneder tilbage inden EU-valget i juni.
Foto: Jean-Francois Badias/AP/Ritzau Scanpix
Natacha López

Siden Ursula von der Leyens Europa-Kommission tiltrådte i december 2019, har EU's lovgivere vedtaget mere end 500 lovforslag.

Alligevel er der stadig en række tilbage, når mandatperioden nærmer sig sin afslutning. Ifølge tal, som Kommissionen har udarbejdet for Altinget, er der i øjeblikket 240 forslag under behandling.

Ikke alle vil blive vedtaget inden EU-valget i juni – det er normalt, at nogle lovforslag ligger over til de nye EU-parlamentarikere.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024