Om  
Karen Melchior

Karen Melchior sygemelder sig grundet langvarigt pres

Europa-parlamentariker Karen Melchior har ikke kunnet vise tillid til sine nærmeste medarbejdere på grund af længerevarende pres. Nu har hun valgt at sygemelde sig for at få hjælp til at håndtere det.

Radikale Venstres Karen Melchior holder en pause fra Europa-Parlamentet, da hun har valgt at sygemelde sig efter længere tids pres.
Radikale Venstres Karen Melchior holder en pause fra Europa-Parlamentet, da hun har valgt at sygemelde sig efter længere tids pres.Foto: Arthur J. Cammelbeeck/Altinget
Cindy Shummontien Green

Karen Melchior sygemelder sig, efter hun i en længere periode har været udsat for pres.

Det skriver hun selv på Facebook.

Starten som politiker har ikke været den letteste, skriver Karen Melchior og tilføjer, at det har været vigtigt for hende at have mennesker omkring sig, som hun kan stole på.

"Når jeg har været under pres, har jeg ikke kunne vise den tillid til selv mine nærmeste medarbejdere, som de fortjente. Det har altid været helt centralt for mig, at mine medarbejdere har det godt. Det har jeg ikke kunne sikre gennem den sidste tid," skriver hun på Facebook.

Det er ikke første gang, at Karen Melchior nævner, at der har været udfordringer med arbejdsmiljøet på hendes kontor.

I september 2021 skrev Karen Melchior på Facebook, at hun i foråret blev gjort opmærksom på rygter, hvor hendes tidligere medarbejdere havde udtrykt stor utilfredshed med arbejdsmiljøet. Dette medførte, at Radikale Venstres uafhængige kontaktinstans indledte en undersøgelse af hende. 

"Jeg er hårdtarbejdende og passioneret om det, jeg laver, fordi jeg ønsker at gøre en forskel. Jeg er klar og direkte i mine tilbagemeldinger, og dette kræver, at jeg har en særlig tæt relation med min nærmeste samarbejdspartner. Denne relation har jeg ikke kunne vedligeholde de seneste måneder," skriver hun.

Den radikale Europa-parlamentariker vil nu holde en pause fra sit arbejde for at få hjælp.

Karen Melchior blev valgt ind i Europa-Parlamentet for Radikale Venstre i 2019 med 17.292 personlige stemmer.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Karen Melchior

MEP (løsgænger, tidl. Radikale)
cand.jur. (Københavns Uni. 2005)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024