Parlamentet#28: Thorning opfordrer danskerne til at stemme ved Europas skæbnevalg

PODCAST: Vil Helle Thorning-Schmidt tilbage til EU? Og hvorfor indledte Bertel Haarder et møde med Helle Thorning-Schmidt ved at sige, “det er godt, at jeg denne gang har tøj på”. Det kan du få svar på i denne udgave af Parlamentet, der er en særudgave fra Folkemødet på Bornholm.

Klik her, og abonner på Parlamentet i iTunes | Find os på Soundcloud her | Stitcher her

Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt og tidligere minister Bertel Haarder har det tilfælles, at de begge har været medlem af Europa-Parlamentet og derefter begge været ministre i Danmark.

De var derfor begge mødt op hos Altinget på dette års Folkemøde for at tale om, hvad EU har betydet for deres arbejdsliv. Men selv om det var hovedtemaet, så blev der også talt om Europas tilstand før det kommende valg, ligesom der var plads til røverhistorier.

Din vært er Thomas Lauritzen.

Klik her, og abonner på Parlamentet i iTunes | Find os på Soundcloud her | Stitcher her

Forrige artikel Folkemøde-podcast #2: Dagens anbefalinger og EU’s klemte plads imellem Putin og Trump Folkemøde-podcast #2: Dagens anbefalinger og EU’s klemte plads imellem Putin og Trump Næste artikel Parlamentet#29: Bliver det knald eller fald for alle topmøders moder? Parlamentet#29: Bliver det knald eller fald for alle topmøders moder?
Tysklands stålsatte rose: Cirklen er sluttet for kvinden i toppen af Europa

Tysklands stålsatte rose: Cirklen er sluttet for kvinden i toppen af Europa

PORTRÆT: Hun har været studerende under falsk navn i London, californisk husmor, læge, dressurrytter og mangeårig minister med knuste kanslerdrømme. Ursula von der Leyen - kvinden bag Europas genopretningsplan - vokser med kriser. Den evne har hun haft brug for i sit første år som en EU-chef plaget af pandemiens isolation.