Se listen: Her er Alternativets kandidater til spidskandidat-rollen ved EP-valget

Hos Alternativet opstiller syv kandidater til rollen som spidskandidat ved europaparlamentsvalget i 2024. Heriblandt Jan Kristoffersen, som har været partiets hidtidige EU-kandidat. 

Jan Kristoffersens valgplakat ved europarlamentsvalget i 2019, der også faldt sammen med folketingsvalget. Kristoffersen genopstiller ved europarlamentsvalget i 2024. 
Jan Kristoffersens valgplakat ved europarlamentsvalget i 2019, der også faldt sammen med folketingsvalget. Kristoffersen genopstiller ved europarlamentsvalget i 2024. Foto: Kristian Djurhuus/Ritzau Scanpix
Emilie Tilma

Syv kandidater opstiller til rollen som spidskandidat for Alternativet. Hertil opstiller yderligere ti som kandidater til kandidatlisten.

Det fremgår af en liste på Alternativets hjemmeside

Blandt navnene på dem, der stiller op til rollen som spidskandidat, er blandt andre jurist og fantasyforfatter Jan Kristoffersen, der i foråret blev udpeget til at være partiets foreløbige EU-spids. På partiets landsmøde i foråret var han den eneste, der stillede op. Men nu er der andre, der også er interesserede i topposten.

Altinget logoEU
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget eu kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00