Grønt overblik: Det skal du holde øje med i denne uge

UGEPLAN: Samråd og Nordsø-olie og ulovligt trawlfiskeri, nedsættelse af elvarmeafgiften og en ordentlig stak konferencer. Der er noget for enhver smag i ugens overblik.

Der er flere store dagsordenener på landbrugsministermødet i Bruxelles mandag, og så får Esben Lunde anbefalinger til danskernes madvaner.
Der er flere store dagsordenener på landbrugsministermødet i Bruxelles mandag, og så får Esben Lunde anbefalinger til danskernes madvaner.Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Kasper Kaasgaard

Landets solcelleejere slikker sig om munden, når de ser på ugens vejrudsigt. Foreløbig må de og alle andre dog se forgæves efter en officiel annoncering af regeringens udspil til det næste energiforlig.

I sidste uge antydede skatteministeren til en konference hos Dansk Energi, at dette vil blive ugen, hvor en nysgerrig branche endelig kan gribe fat i læsebrillerne – men intet er altså sikkert endnu.

Sikkert er det til gengæld, at vi guider dig sikkert gennem ugens grønne begivenheder. Vi begynder og slutter hos miljø- og fødevareministeren.,

0:000:00