Kjer: Nej til mundkurv

FOREBYGGELSE: Fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) afviser kritik om, at debatten op til Forebyggelseskommissionens konklusioner er ødelæggende.
Fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) er blandt de ministre, som De Samvirkende Købmænd kritiserer for at punktere Forebyggelseskommissionens arbejde. Hun giver her svar på tiltale.
Fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) er blandt de ministre, som De Samvirkende Købmænd kritiserer for at punktere Forebyggelseskommissionens arbejde. Hun giver her svar på tiltale.Foto: www.fvm.dk
Ida Skytte

Jeg er politiker og skal derfor give udtryk for nogle synspunkter og holdninger uanset, om vi nu har bedt nogle kloge hoveder om at se nærmere på, hvad der kunne være af initiativer og forslag til at gøre noget yderligere på forebyggelsesområdet.

Eva Kjer Hansen
Fødevareminister, Venstre
"Jeg vil da ikke give mig selv mundkurv på."

Det siger fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) til den kritik, som John Wagner, formand for De Samvirkende Købmænd, fremførte i et debatindlæg her på Altinget i tirsdags. Her er hovedpointen, at blandt andre Venstre-ministre har spoleret Forebyggelseskommissionens arbejde ved at konkludere på forhånd.

Men det afviser ministeren som "noget vrøvl".

"Jeg er politiker og skal derfor give udtryk for nogle synspunkter og holdninger uanset, om vi nu har bedt nogle kloge hoveder om at se nærmere på, hvad der kunne være af initiativer og forslag til at gøre noget yderligere på forebyggelsesområdet."

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00