Om  
Anders Holbøll

Afdelingschef i Fødevareministeriet fratræder sin stilling

Anders Holbøll er fratrådt sin stilling som afdelingschef i Fødevareministeriet med øjeblikkelig virkning. Han har siden 2021 været chef for blandt andet tværgående tilsyn og styring, økonomi og HR.

Anders Holbøll har en lang karriere i det offentlige bag sig, blandt andet i Skatteministeriet, SKAT, Socialstyrelsen og Miljøministeriet.
Anders Holbøll har en lang karriere i det offentlige bag sig, blandt andet i Skatteministeriet, SKAT, Socialstyrelsen og Miljøministeriet.Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
August Ølsgaard Larsen

Anders Holbøll er fratrådt sin stilling som afdelingschef i Fødevareministeriet.

Det oplyser han i et opslag på LinkedIn.

”Jeg stopper som afdelingschef i Fødevareministeriet,” skriver han.

Anders Holbøll har siden maj 2021 været chef for tværgående tilsyn og styring, økonomi, HR, it-drift og sikkerhed i Fødevareministeriet.

Ifølge Ekstra Bladet fik de ansatte i Fødevareministeriet fredag eftermiddag en intern mail om Anders Holbølls øjeblikkelige fratrædelse.

”Selv skal jeg nu finde ud af, hvad fremtiden bringer. Jeg taler med gode folk om forskellige muligheder. Det ser spændende ud, og jeg ser frem til at kaste mig over nye udfordringer,” skriver Anders Holbøll.

Anders Holbøll har en lang karriere i det offentlige bag sig, blandt andet i Skatteministeriet, SKAT, Socialstyrelsen og Miljøministeriet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anders Holbøll

Fhv. afdelingschef for Grønt Landbrug og Koncernstyring, Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri
Cand.scient.pol. (Aarhus Uni.), MA European Politics (Essex)

0:000:00