Om  
Claus Meyer

Claus Meyer udnævnes til adjungeret professor ved DTU

Claus Meyer skal bidrage til forskningen i fremtidens bæredygtige mad og sørge for, at den også bliver velsmagende. 

Kokken og iværksætteren Claus Meyer tiltræder nu som adjungeret professor ved DTU. 
Kokken og iværksætteren Claus Meyer tiltræder nu som adjungeret professor ved DTU. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Claudia Steenhard

DTU udnævner Claus Meyer som adjungeret professor med særlig tilknytning til DTU Biosustain og DTU Fødevareinstituttet. Det skriver DTU i en pressemeddelelse. 

Claus Meyer skal hovedsageligt bidrage til aktiviteter inden for fødevareteknologi, mikrobiologi og fermentering på DTU. Han er stolt og glad over udnævnelsen, og siger:

"Jeg er interesseret i, hvordan vi får reformeret fødevareområdet på en rentabel, bæredygtig og socialt inkluderende måde. Jeg ser teknologi som et stærkt værktøj i den mission, og derfor glæder jeg mig enormt meget til at samarbejde endnu tættere med DTU."

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00