Om  
Jesper Beinov

DF-pressechef bliver direktør for Dansk Gartneri

Jesper Beinov, der sidste måned meldte sin afgang fra DF, har fået nyt job. Nu skal han være administrerende direktør i Dansk Gartneri.

Jesper Beinov skifter magtens korridorer ud med de grønne planter. Den tidligere DF-pressechef overtager jobbet som direktør for Dansk Gartneri 1. april.
Jesper Beinov skifter magtens korridorer ud med de grønne planter. Den tidligere DF-pressechef overtager jobbet som direktør for Dansk Gartneri 1. april.Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Andreas Esbjørnsen

Dansk Gartneri får ny administrerende direktør. Det bliver den forhenværende pressechef i DF Jesper Beinov.

Det oplyser Dansk Gartneri i en pressemeddelelse.

Efter en turbulent tid som DF’s pressechef proklamerede Jesper Beinov 22. februar, at han ville forlade posten.

Efter nogle ugers uvished er det nu officielt, at han 1. april begynder som ny administrerende direktør for Dansk Gartneri. Han overtager posten fra Torben Lippert, som går på pension.

Dansk Gartneri ser frem til at kunne bruge Jesper Beinovs politiske erfaringer. Ifølge den afgående direktør får han nemlig til opgave at gøre gartneribranchen synlig for både Christiansborg og resten af befolkningen.

Denne opgave er Jesper Beinov helt med på, og han ved allerede, hvordan han skal få branchen på landkortet:

”Synlighed er relevans, så vi skal et gear eller to op, når det gælder om at fortælle omverdenen, hvordan gartnerierhvervet bidrager til den grønne omstilling, livskvalitet og sundhed. Nye partnerskaber og måder at deltage i debatten på skal være med til at synliggøre, hvordan Dansk Gartneri bidrager til otte af FN’s 17 verdensmål,” udtaler Jesper Beinov.

Jesper Beinov har bred erfaring med politik og kommunikation. Før jobbet som pressechef i DF var han Claus Hjort Frederiksens særlige rådgiver i både Forsvarsministeriet og Finansministeriet. Endnu før det havde han forskellige redaktionelle ledelsesposter på Berlingske Media.

Jesper Beinov er uddannet cand.mag i historie og dansk. Derudover har han to masteruddannelser. Én i Europastudier og én i redaktionel ledelse.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jesper Beinov

Direktør, SMVdanmark
master i redaktionel ledelse (SDU 2010), master i Europastudier (Københavns Uni. 2005), cand.mag. i historie og dansk (Københavns Uni. 1996)

0:000:00