DLG-koncernen lukker datterselskab

FRASALG: DLG-koncernen har valgt at skille sig af med datterselskabet DLG Ingredients. Det sker som et led i en strategi om i fremtiden at fokusere på kerneforretningen. Lukningen betyder også en ende på DLGs produktion i Durup. 

Julie Lundbek

Langbrugsgiganten DLG har solgt ærteaktiviteterne i datterselskabet DLG Ingredients til norske Vestkorn Milling, mens Valsemøllen overtager datterselskabets mølleriudstyr. Det skriver DLG i en pressemeddelse. 

Frasalget af ærteaktiviteterne kommer i forlængelse af, at DLG Ingredients ved årsskiftet ophørte med melproduktion samt handel med frø og kerner.

Produktionen i Durup udfases henover det næste halve år, og alle medarbejdere vil fratræde senest ved udgangen af juni 2016. DLG’s grovvareforretning vil dog fremadrettet benytte faciliteterne til tørreri og kornhåndtering i Durup.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00