Hvem blev inviteret, og hvem bankede selv på? Her er de 22 møder, Jacob Jensen holdt før sit dyrevelfærdsudspil

Seks møder med Landbrug & Fødevarer, besøg hos Danish Crown og Danske Svineproducenter og flere møder med forskellige dyreværnsorganisationer. Se, hvem fødevareminister Jacob Jensen (V) mødtes med i den dialogproces, der fungerede som optakt til forhandlingerne om en dyrevelfærdsaftale. 

Fødevareminister Jacob Jensen (V) holdt i løbet af 2023 en række møder med aktører og var på flere besøg for at blive klogere på udfordringerne med dyrevelfærd i landbruget. 
Fødevareminister Jacob Jensen (V) holdt i løbet af 2023 en række møder med aktører og var på flere besøg for at blive klogere på udfordringerne med dyrevelfærd i landbruget. Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Ella Hjalmsrud JørgensenAndreas Arp

Fødevareminister Jacob Jensen (V) var vidt omkring blandt relevante aktører, da han i løbet af 2023 stod i spidsen for en længere dialogproces om udfordringerne med dyrevelfærd i landbruget. 

Det viser møderækken, som Altinget har fået aktindsigt i.

Dokumenterne viser, at V-ministeren mødtes med en række forskellige interessenter over cirka 20 møder og besøg, inden regeringen i januar i år præsenterede dyrevelfærdsudspillet ”Sammen om dyrene”.

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00