Om Altinget Fødevarer

Altinget Fødevarer leverer nyheder, debat og baggrund om dansk og europæisk fødevarepolitik fra jord til bord med betydning for de danske aktører.

Altinget Fødevarer dækker udviklingen i dansk og europæisk fødevarepolitik.

Her finder du grundig og gennemarbejdet kvalitetsjournalistik, som følger de politiske processer fra udspil til høringsfase og forlig. 

Blandt de centrale emner er erhvervets rammevilkår, dyrevelfærd og samspillet mellem myndighed og erhverv. Samtidigt sætter vi spot på landbrugets indvirkning på og samspil med det øvrige samfund, herunder betydningen for miljø, klima, sundhed, arbejdspladser og statsindtægter.

Nichen er arnested for de centrale og saglige diskussioner om relevant fødevarepolitik med en levende og styret debat med indlæg fra forskere, politikere og aktører.

Vi giver dig også masser af servicestof, hvor du kan holde dig ajour med lovforslag, kalenderstof samt navnenyheder om jobskifte, udnævnelser og udmærkelser.

Altinget Fødevarer henvender sig til alle, der arbejder professionelt med udviklingen af dansk og europæisk fødevarepolitik, og som gerne vil være bedst muligt orienteret om ny lovgivning, politiske ståsteder og aktørers interesser og standpunkter.

Følg også Altinget Fødevarer på Twitter: @AltingetFood

Udgivelser
Altinget Fødevarer udkommer hver mandag med ugens overblik, og udsender hver onsdag og fredag nyhedsbreve med en blanding af nyhed, baggrund, analyse, overblik og debat.

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen:

Redaktionen
Andreas Arp, redaktør

Du kan sende debatindlæg til [email protected] 

Du kan sende navnenyheder og kalenderstof til [email protected]

Har du spørgsmål til abonnement, så skriv til [email protected]

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Fødevarer, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller [email protected].

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Andreas Arp

Redaktør og journalist, Altinget Fødevarer
journalist (DMJX 2021)

0:000:00