Stol er varm under et par i Fødevareudvalget

Professor Søren Risbjerg Thomsen beregner - på baggrund af sit vejede snit af meningsmålingerne fra november - hvor mandaterne falder, hvis der var valg nu. Altinget vurderer hvem i Folketingets Fødevareudvalg, der bliver. Og hvem der ryger.
Gitte Madsen
Fakta
Det er primært kilder lokalt og nationalt i og omkring partierne, kandidaternes egen profilering og fremtoning samt tidligere stemmetal og valgresultater, der ligger til grund for Altingets vurderinger.

Kilde: Altinget
Der er ikke meget Robinson-Ekspeditionen over Fødevareudvalget. I hvert fald er det ikke mange, der stemmes hjem fra udvalget, hvis der var Folketingsvalg i dag.

Det viser den seneste analyse af, hvem der er stemt inde og ude af Fødevareudvalget, som Altinget har lavet på baggrund af professor Søren Risbjerg Thomsen vejede snit af meningsmålingerne fra november.

Kun to af medlemmerne ville ikke længere befinde sig i udvalgets mødelokale.

Venstre mister også mandater
Blandt de nordjyske Venstrefolk ser Jens Christian Larsen ud til at ryge ud af Folketinget. Nordjylland er nemlig et af de amter, hvor Foghs tropper - trods fremgang - stadig er nødt til at tynde ud i antallet af MFere.

0:000:00