Tre øko-producenter laver nyt madlaboratorium

Skærtoft Mølle, Naturmælk og Ørbæk Bryggeri vil sætte fokus på Sønderjylland-Slesvig, bæredygtighed og økologi i et nyt madlaboratorium på Augustenborg Slot, skriver JydskeVestkysten.

Julie Lundbek

Et nyt projekt med navnet Augusta kommer snart til verden. Det er et samarbejde mellem de økologiske producenter Skærtoft Mølle, Naturmælk og Ørbæk Bryggeri.

Med i projektet er også en sønderjysk-nordtysk restaurant, og de tre virksomheder har af Syddansk Vækstforum og Sønderborg Kommune fået 800.000 kroner til at udvikle ideerne i år.

Augusta bliver et fødevarelaboratorium, hvor fødevarevirksomheder kan eksperimentere og udvikle deres produkter under vejledning af eksperter, skriver JydskeVestkysten. 

Altinget logoFødevarer
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget fødevarer kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00