Om  
Birk Grave
Jakob Schrøder

Frit Forum vælger ny landsformand

Birk Grave er valgt som ny landsformand for den socialdemokratiske studenterforening Frit Forum. Han overtager posten fra Jakob Schrøder.

Sabine Dybdahl Christoffersen

I weekenden blev Birk Grave valgt som landsformand for den socialdemokratiske studenterforening Frit Forum. Det oplyser han på LinkedIn

"I årevis har fordelingen af midler i uddannelsessystemet været skæv. Dem, som har haft mest, har fået mere, og dem, der manglede ressourcer, er blevet glemt. Det skal der laves om på," skriver den nye formand og fortsætter:

"Vi skal prioritere erhvervsuddannelse mere. Vi skal prioritere særlige behov for studerende med ADHD, ordblindhed, talblindhed, og autisme. Vi skal styrke velfærdsuddannelserne. Vi skal prioritere, at uddannelse skal give arbejde, også på universiteterne."

Han overtager formandsposten fra Jakob Schrøder, der blev valgt som formand for studenterforeningen i 2020.

Birk Grave har en bachelor i jura og arbejder til dagligt som studentermedhjælper i Fagbevægelsens Hovedorganisation. I perioden 2018 til 2019 sad han hovedbestyrelsen i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU). 

Frit Forum har seks lokale foreninger Frit Forum CBS, Frit Forum København, Frit Forum Roskilde, Frit Forum Odense, Frit Forum Aalborg og Frit Forum Aarhus.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Birk Grave

Landsformand, Frit Forum, kandidatstuderende i jura, Fagbevægelsens Hovedorganisation
Stud.jur (Københavns Universitet)

Jakob Schrøder

Fhv. landsformand, Frit Forum
ba i statskundskab (Aarhus Uni.), kandidatstuderende i statskundskab (Københavns Uni.)

0:000:00