Om  
Eva Sørensen
Jacob Torfing

Projekt skal kortlægge kommunalpolitikeres arbejdsvilkår

Sammen med to forskere fra Oslo Universitet skal Eva Sørensen og Jacob Torfing fra Roskilde Universitet undersøge kommunalpolitikeres arbejdsvilkår. 

Sara Ridder

Eva Sørensen og Jacob Torfing fra Roskilde Universitet skal være en del af en dansk-norsk forskningsgruppe, som har modtaget en bevilling på cirka 12 millioner norske kroner fra det norske forskningsråds DEMOS-program. Det skriver Roskilde Universitet i en nyhed

Knap tre af millionerne skal administreres af Roskilde Universitet, og forskningsprojektet skal undersøge, hvordan kommunalpolitikere i danske og norske kommuner udøver politisk ledelse i en tid, hvor kommunestyret er presset af øget statslig styring og et stigende antal lokale aktører, der søger politisk indflydelse på lokalpolitikken.

”Mange politikere oplever, at de som politikere har dårlige betingelser for at udøve politisk lederskab, selvom mange af de problemer, de står over for, skriger på nye politiske løsninger. Det er der heldigvis et stigende antal kommuner, der forsøger at gøre noget ved. Projektet søger blandt andet at analysere de nye erfaringer for at se, hvad der virker,” udtaler Jacob Torfing i nyheden.

Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00