Tidligere chef for Søværnet skal sælge krigsskibe

[caption id="attachment_10302" align="alignright" width="370"] Kontreadmiral Nils Wang. Foto: Forsvarsakademiet.[/caption]Tidligere chef for Søværnet og nuværende chef for Forsvarsakademiet, kontreadmiral Nils Wang, fylder 60 år i april næste år og går derfor på pension ved april måneds udgang. Dagen efter starter han som direktør for Naval Team Denmark, der er en brancheforening for danske virksomheder, der leverer til det danske Søværn og til andre landes søværn. Det bekræfter Nils Wang over for forsvarsmediet Olfi.

Dermed fortsætter trafikken af topchefer fra Forsvaret, der ved deres pensionering går mere eller mindre direkte over i jobs i forsvarsindustrien eller til konsulentfirmaer, der arbejder for Forsvaret.

Som nytkampfly.dk kunne fortælle i starten af oktober, så gik der kun tre måneder fra chefen for Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, generalløjtnant Niels Bundsgaard, lod sig pensionere i slutningen af juni til han den 1. oktober startede som seniorrådgiver hos Danmarks største forsvarsvirksomhed, Terma, der i forvejen har tidligere forsvarschef Tim Sloth Jørgensen ansat.

Login