Jurist bliver forsvarsministerens særlige rådgiver

Efter lidt mere end en måned i embedet har forsvarsminister Peter Christensen ansat juristen Morten E. G. Jørgensen som sin særlige rådgiver.

Morten E. G. Jørgensen er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet og kommer fra en stilling som jurist i Justitsministeriet. Han har igennem sin ansættelse i Justitsministeriet bl.a. arbejdet som anklagerfuldmægtig i Københavns Vestegns Politi og juridisk specialattaché på EU-repræsentationen i Bruxelles.

Morten E. G. Jørgensen er endvidere ansat på Københavns Universitet, hvor han underviser i institutionel forfatningsret og EU-forfatningsret. Han har i sin fritid i mange år været partipolitisk aktiv i Venstre og Venstres Ungdom, som hans nye chef er tidligere formand for.

Login

 • Anmeld

  Tom Petersen

  Lad os håbe at han ved lige så meget om luftfart og forsvar som åbenbart "paragrafrytterri"

  Han ser dig noget krigerisk og selvisk ud -

  Og folk med jagtriffel plejer at have et mindrevækskompleks, og LAVT selvværd og besværlighed med at hævde sig uden en rygstrammer som jagtriffel til at fyre sig frem med. Men det kan sikkert være en glimrene fornøjelse at være (lyst jæger) og skyde VILDT (om sig)
  Personligt har jeg dog ikke stor sympati for det ! og det må stå for min egen regning !

  Ligeledes er jeg glad for at nogen er sat til at bremse disse tit langt fremme iskoene jurister med at slynge tvedydige udokumenterbare anklager ud.

  Disse som ar sat til at bremse er "den off, Politiklagenævn" der heldigvis har dæmpet både politi og anklager. T.P

 • Anmeld

  Thomas

  Off-topic, men...

  Canada har jo fået ny regering og dermed også ny forsvarsminister: Lieutenant Colonel Harjit Sajjan. Ham er der sgu stil over :-)

  http://foxtrotalpha.jalopnik.com/canadas-new-minister-of-defense-is-this-badass-sikh-can-1740833744

 • Anmeld

  Brian

  Nu kender Jeg ikke Morten E. G. Jørgensen overhovedet men med tanke på at du ikke kan lide udokumenterede anklagelser, så ser jeg meget frem imod at du, Tom P, dokumenterer din påstand om at folk med jagtrifler plejer at lide af mindreværdskompleks, hvilket for øvrigt betyder det samme som lavt selvværd.

  Og ja, jeg ejer selv et par rifler hvis du undrer. Kan vi så forsøge at holde os til det siden handler om?

 • Anmeld

  Tom Petersen

  @ Brian -Taget til efterretning, Jo jeg erindrer faktisk at jeg havde sølvmærke med maskinpistol, det nød jeg godtnok, så jeg må vel trække lidt fra de anklager som du skriver om, og holde os til sitets oplæg

  bh Tom